tag:blogger.com,1999:blog-2628970644323562557.post3764148952865122131..comments2023-08-25T08:47:22.058+03:00Comments on Bucătăria lui Florian: Musaca pescăreascăFlorian Stroehttp://www.blogger.com/profile/07182006748863143199noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2628970644323562557.post-30808612962117587672010-11-11T10:33:46.642+02:002010-11-11T10:33:46.642+02:00Interesant! Hai că o să cumpăr vreo 3 pâini gata f...Interesant! Hai că o să cumpăr vreo 3 pâini gata feliate şi venim pe la tine...! :-)Florian Stroehttps://www.blogger.com/profile/07182006748863143199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2628970644323562557.post-12267663378135004852010-11-10T20:16:33.238+02:002010-11-10T20:16:33.238+02:00Am vesti bune: din stiuca am facut o pasta de pes...Am vesti bune: din stiuca am facut o pasta de peste care IN SFARSIT este ceva ce merita facut ...daca ai stiuca. Carnea fiarta cu sare si un strop de otet,dezosata,pasata cu blenderul vertical,apoi mustar, piper, maioneza si ceapa. A meritat!!!!<br />Numai bine!!!!FLIK-FLAKhttps://www.blogger.com/profile/06971479479921980117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2628970644323562557.post-73096648084149955272010-10-31T21:09:24.702+02:002010-10-31T21:09:24.702+02:00Oh...in fact it isn't pike...it is the so call...Oh...in fact it isn't pike...it is the so called Pangasius...very cheap fish on our market...<br />But this recipe may be done with any tipe of fish filet!<br />Nor even I didn't expect it to be so delicious (the moussaka)...it has a really great taste!Florian Stroehttps://www.blogger.com/profile/07182006748863143199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2628970644323562557.post-65430177604036684442010-10-29T15:30:49.122+03:002010-10-29T15:30:49.122+03:00Florian:
You are becoming quite adventurous and o...Florian:<br /><br />You are becoming quite adventurous and original; I like your pike moussaka recipe!<br /><br />I also disagree with Lavinia. Pike/ stiuca has a solid texture and taste because it feeds on other fish: it is carnivorous. It is leaner and more tasty than other river fish.<br /><br />I haven't ever made it as a moussaka filling, but I will try. This sounds like a very good use of pike.<br /><br />ConstantinAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2628970644323562557.post-5871510614747240502010-10-24T22:12:54.524+03:002010-10-24T22:12:54.524+03:00Sincer să fiu...nici eu nu prea am afinităţi vizav...Sincer să fiu...nici eu nu prea am afinităţi vizavi de ştiucă...fadă rău...<br />Am mâncat întra-adevăr (făcut de altcineva...dar bine) celebra ştiucă umplută! Dar consider că e muncă multă şi nu prea merită...<br />Dacă vrei să încerci ceva, pui în hârtie de copt două ştiuci şi o scrumbie, le dai puţin unt pe deasupra, le stropeşti cu lămâie, cu sare şi cu piper alb şi le înveleşti bine în hârtia respectivă. Le dai la cuptor şi le coci binişor...s-ar putea să fie ceva de capul lor ;-)Florian Stroehttps://www.blogger.com/profile/07182006748863143199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2628970644323562557.post-56123492934052722532010-10-23T22:20:43.287+03:002010-10-23T22:20:43.287+03:00Nu reusesc defel sa ma inteleg cu carnea de stiuca...Nu reusesc defel sa ma inteleg cu carnea de stiuca. Am incercat-o si pe gratar si la cuptor si prajita si saramura. Mi se pare NEINTERESANTA.<br />Tu ce ai propune pt acest tip de peste???<br />Multumesc!!!FLIK-FLAKhttps://www.blogger.com/profile/06971479479921980117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2628970644323562557.post-14194634829753060522010-10-21T09:07:28.225+03:002010-10-21T09:07:28.225+03:00Asa mare Sef! Ceva cu "cheshti". Bun bun...Asa mare Sef! Ceva cu "cheshti". Bun bun! Te mai asteptam cu poezii despre carnita de peste. W/E acesta o sa dau si eu iama prin navoade si poate ma aleg cu vreo zvarluga pentru tigaie sau gratar.Madagascarnoreply@blogger.com