tag:blogger.com,1999:blog-2628970644323562557.post7879270030508021745..comments2023-08-25T08:47:22.058+03:00Comments on Bucătăria lui Florian: Curcan marinatFlorian Stroehttp://www.blogger.com/profile/07182006748863143199noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2628970644323562557.post-78822412343408697692011-01-22T00:47:29.626+02:002011-01-22T00:47:29.626+02:00GARLIC POWER !!! :))) 4 EVER !GARLIC POWER !!! :))) 4 EVER !Ana Maria Ciolacuhttps://www.blogger.com/profile/07049337253336256502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2628970644323562557.post-53083249614072334132011-01-21T09:49:55.467+02:002011-01-21T09:49:55.467+02:00Aş cam merge pe creveţi...că taaaaaaare-s buni!
În...Aş cam merge pe creveţi...că taaaaaaare-s buni!<br />În altă ordine de idei, Cartelul de la Medellin producea în jur de 60 de milioane de dolari pe zi...DECI...CARTELUL USTUROIULUI DIN DRUMUL TABEREI VA FI MULT MAI FEROCE!!!VOM LUPTA CU TOATE FORŢELE REUNITE ALE ÎNTREGULUI MAPAMOND!!! :-)))Florian Stroehttps://www.blogger.com/profile/07182006748863143199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2628970644323562557.post-67369988161145370892011-01-21T08:47:57.359+02:002011-01-21T08:47:57.359+02:00Maestre, daca iau eu curcanul, mai poti face asta ...Maestre, daca iau eu curcanul, mai poti face asta inca odata? Sau week-end-ul acesta facem un cock-tail monstruos de creveti?<br />Cat despre usturoi, ma alatur si eu clubului cu o contributie substantiala de "odicolon".<br />D-na (d-ra) Ciolacu, niste minti "luminate" si reduse de la nivel UE!! s-au gandit ca ar trebui ca usturoiul si menta sa fie interzise! Pai daca nu au vazut revolte in strada si varsare de sange, numai sa indrazneasca!Madagascarnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2628970644323562557.post-59896542238914047432011-01-20T23:34:21.784+02:002011-01-20T23:34:21.784+02:00Aceeaşi problemă o am şi eu...sunt mort după ustur...Aceeaşi problemă o am şi eu...sunt mort după usturoi! Uneori când văd că trece de ora 14 şi nu trebuie să plec prin oraş, bag repede ceva usturoi...şi se mai întâmplă să am o translaţie neprevăzută...eiiii...să vezi atunci distracţie!!!:-)))Florian Stroehttps://www.blogger.com/profile/07182006748863143199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2628970644323562557.post-34267330696465262822011-01-20T18:12:54.516+02:002011-01-20T18:12:54.516+02:00Arata minunat,Maestro, insa cand ai pomenit aripio...Arata minunat,Maestro, insa cand ai pomenit aripioarele cu mujdei,mai mai ca mi-au dat lacrimile de pofta :)))))))) Abia astept sa vina primavara sa vin un pic acasa,acolo pot manca usturoi pana lesin :))) Inchipuie-ti ca il mananc cu lingura de ciorba,atat de mult imi place. :)) <br />Cand eram la inceputuri cu iubitul meu,eram la frate-meu la un gratar cu mamaliguta si of course usturoi :)) Eu am mancat cu lingura ca-ntotdeauna,iar scumpul meu mi-a facut o surpriza venind pe nepregatite. E inutil de mentionat ca poti sa te speli si cu acid sulfuric, ca tot nu piere mirosul.Patrunjel,cafea,astea-s vrajeli,dupa un castron intreg. :)))) Rade si-acum de cum miroseam a usturoi in ziua aia,dupa atata vreme. :))) Si il folosesc fff des in mancaruri,insa mai niciodata crud. :)) Doamne,cat am ras... :)))) O zi minunata !Ana Maria Ciolacuhttps://www.blogger.com/profile/07049337253336256502noreply@blogger.com